Табела LIVERPOOL Street Sign RD 40х18cm
Модел: SR_514931
14.99 лв.
с ДДС: 14.99 лв.

Спортник ЕООД извършва доставката на поръчаните през онлайн магазина стоки чрез куриерска фирма Еконт Експрес ООД .


Доставката се извършва според общите условия на Еконт Експрес ООД.

Поръчки постъпили до 17:00 часа в работен ден, се доставят на следващ работен ден.

Доставката е безплатна за всички поръчки със стойност над 60 лв.

1. Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, както и да върне същата за замяна в срок от 14 работни дни, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

1.1. Доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.

1.2. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката. 
Клиентът има право да заяви подмяна на размер или артикул, фигуриращ в първоначалната му поръчка в срок не по-дълъг от 14 работни дни от датата на получаване на поръчката. В този случай е необходимо да върне пратката на адрес: гр.София, ул.Георги Обретенов 9 , Спортник ЕООД

2. При несъответствие между заявената за покупка и доставената стока Клиентът има право в срок от 14 работни дни, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне получените артикули.
Спортник ЕООД възстановява всички суми, получени от потребителя, включително разходите за доставка.

Табела LIVERPOOL Street Sign RD 40х18cm

Табелата LIVERPOOL Street Sign RD е предназначена за ценителите на футбола и най-вече за най-запалените фенове на Мърсисайдци, които биха искали да изразят демонстративно привързаността си към любимия отбор.Табелата е изработена от метал и в четирите края има дупки, чрез които табелата може да се закрепи. Върху червения фон е изобразен релефен надпис и логото на отбора.

Размери: 40х18см.

Материал: Метал

Официално лицензиран продукт

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение